tisdag, mars 06, 2007

Helena - jag tar tillbaka!

Jag måste faktiskt säga att Helena von Zweigbergk (i Filmkrönikan) har bättrat sig. Jag tycker hon lyssnar bättre och inte är lika ivrig att avbryta och lägga fram sin syn hela tiden. Det kan ju bero på att bisittaren Göran Everdahl är så tråkig att vad som helst framstår som bättre.

Usch vad jag har svårt att skriva så här kritiskt om folk som faktiskt ( antar jag) gör sitt bästa. Jag känner mej så elak.

4 Comments:

Blogger B*i*g*g*i*s sa...

Heja, du får faktiskt säga precis vad du vill om vem du vill. Men jag förstår och känner igen precis det du säger. Jag är precis likadan...

06 mars, 2007 23:58  
Blogger B*i*g*g*i*s sa...

Glömde säga att du är utmanad!

06 mars, 2007 23:58  
Blogger Bloggblad sa...

Men tänk, jag tycker inte att hon har avbrutit så mycket. Hon hade däremot med en kollega, en tjej med finsk accent, som avbröt nåt alldeles otroligt!
Och jämfört med hur mycket Fredrik Lindström och en del andra herrar avbryter....
I kväll såg jag en kompis som blev intervjuad i Kunskapskanalen, och där kan vi snacka om att programledaren jagade på med piska och avbröt... och stressade.

07 mars, 2007 00:07  
Blogger Cornelia sa...

B'i*g*g*i*s: Vi är lite lika på det området. Utmanad? Har jag missat nåt? Jag kollar hos dej.

Bloggblad: Jag säger ju att hon har bättrat jmf med när jag såg henne första gången, hon kanske bara hade en dålig dag då. Nu är hon helt OK. Den finlandssvenska tjejen kan jag inte lyssna på för jag tycker hon har så obehagligt knarrig röst. Jag vill hela tiden att hon ska harkla sig eller höja tonläget ett snäpp. Håller du med?

07 mars, 2007 08:14  

Skicka en kommentar

<< Home