söndag, augusti 19, 2007

Bakis....

....inte idag men igår. Helt självförvållat. Lyckades på fredagkvällen i trevligt sällskap att dricka alldeles för mycket vin. Lätt hänt när man pratar och har kul. Men ack så tråkigt när man inte återhämtar sig lika bra som när man var tjugo.


Lördagen tillbringades följaktligen i soffan framför TVn där jag uppdaterade mej på skräptv-fronten. Det är inte klokt vad mycket skit det finns på trean och femman. Men kul när man inte orkar mer än så. Tex de stackars feta hundarna och katterna som sätts på diet och husse (eller matte) får skämmas i TV för att de "skämmer bort" (=göder ihjäl) de stackars djuren. Eller ett sånt där gör-om-mej-program där de valde ut dem med störst förbättringspotential (de värsta alltså) och lärde dem hur man skulle klä sig och sminka sig osv för att lättare kunna fånga en bra man. Eller "mum's on strike" när två mammor rymmer hemmet till ett spa och låter männen ta hand om allt hemma själva under några dagar i syfte att få männen att uppskatta vad kvinnorna gör. Ja, de blev ju som väntat "totally exhausted" och kunde inte sätta på tvättmaskinen utan hjälp och likande saker som skulle få oss kvinnor att känna oss extra duktiga och skaka på huvudet åt männen som var så klantiga. Ja det var en massa program av samma slag som jag zippade mellan under gårdagen Och alla var så otroligt förutsägbara. Jag tänker inte moralisera över detta..... jag blir bara så förundrad över alla dessa människor som är med och visar upp sig på detta sätt. Jag fattar inte varför man vill det.

3 Comments:

Blogger Bloggblad sa...

Är det månne av den orsaken jag mest legat på soffan hela dagen... hm... tänkte inte på det...

19 augusti, 2007 22:15  
Blogger Moni sa...

Dom där programmen är inte kloka, men när man är trött som tusan kan det vara lite skönt att såsa framför nåt som inte behöver så mycket tankeverksamhet...

28 augusti, 2007 19:30  
Blogger Klimakteriehäxan sa...

Hej så länge sen du skrev nåt????!

01 september, 2007 17:05  

Skicka en kommentar

<< Home